London

Tiden har flugit såpass snabbt att ja nu kan säga "nästa vecka åker ja till London"
När jag fick reda på att bartenderserien som ska börja på tv som påminner om bigbrother är samma barternderskola som vi ska gå fast i London fick jag ångest, är det verkligen nåt för mig?
Jag håller tummarna för att det blir bra de där, hoppas på sköna klasskamrater och ett inte allt för regnit London.

Och annars? Jo då hoppas ja att min fot blir bra snart så ja slipper kramp efter 10 minuters promenad, det riktiga testet kommer på lördag då ja ska jobba 9h i sträck, får peppa med många värktabletter


Stress

Rusat runt hela morgonen för att hinna packa ner allt i väskan inna bussen går
och varför så brottom? För snart ska ja träffa Sofia och de känns som de va en evighet sen ja träffade henne senast, och på ett sätt är det de! Vi ska laga lunch och prata skit, tror det kommer bli kanontrevligt :)

Sedan bär det av till åtvidaberg, bilder kommer imorgon

03:15

Vilka lirare man kan träffa på när man åker nattbuss, står i min ensamhet och försöker få igång musiken men istället kan jag inte låta bli att lyssna på grabben/mannen/gubben brevid som först muttrar "står där borta och spottar som jävla lama djur" om tjejrna brevid med en röst och dialekt läskigt likt pontiak varav jag skrattar lite.
Efter en stunds tystnad fortsätter han med "vadå att man inte kan kissa från en gammal cykel i stan, det är inte alls svårt" fortfarande läskigt likt pontiak. Och ja måste tillägga att han inte någon av gångerna pratade med mig, han stod en meter ifrån mig och berättade detta för sig själv.

Morgontrött

Vaknar upp av en massa konstiga ljud och går ut i vadragsrummet, där sitter pappa och tittar på planetens stördaste film, men ja tänker varför inte. Tar en macka och sätter mig i soffan. En parodi är en underdrift, tror jag var nära att spotta ut mackan 20 gånger på 20 min. Jag vet inte vad den heter och jag tänker inte ta reda på det men ja kan säga så mycket som att de är inte den perfekta filmen att börja en lördagmorgon med!

Utekväll

En tisdag eftermiddag blev min första afterworkeftermiddag, jag och Moa tog en välförtjänad drink efter en hel dag fritidsforskande på stan. Kvällen blev aningen annorlunda den med, en flisfilt, värmeljus, en parkeringsplats och trevligt folk!






Dannes bildkommentar: hon stryper mig


Tjejdag

Produktiv dag javisst, var 30 sekunder ifrån att färga mitt hår rött imorse men ångrade mig i sista sekund kändes onödigt att färga håret bara för att ha någonting att göra 07.00 på morgonen..lite senare kom Moa över och då hade vi en riktigt flickig dag, hon fixade en snygg frilla på mig och ja testade mina sminkkunskaper på henne med robyn i bakgrunden. Moa blev skitsnygg!

och nu är det dags för tjejkväll med Karro, sitter hos henne medans hon gör sig vacker och väntar på att vi ska blanda till första drinken innan det är dags för platå!


Det var då på tiden....

Kom på nu när jag satt här och filosoferade..att jag inte lagt över semesterbilderna från Malta på datorn, jag hade tillochmed glömt att titta på dom själv. Men nu 10 minuter senare finns dom på datorn och jag upptäckte att vi inte tagit så många bilder.. kan ha berott på att vi var på stranden större delen av semestern och det skulle bli lite enformigt, men tänkte ändå lägga in några bilder från båtturen och längta tillbaka






Kusin och lillesyrra


lillesyster

Man måste älska vädret och det klara vattnet!

Höst

Och nu är jag vaken, lite senare än alla andra men prickade i alla fall in Moas sovschema för dagen.
Vi ska snart se a little princess och till er som inte sett den- gör det! Underbart söt film, lagom sorglig.

Frågan är vad äter man till frukost när man går upp klockan fyra på eftermiddagen? Blir det lunch direkt, brunch eller väntar man på middagen? Ett alternativ är ju en påse chips till filmen, men nae det blir gurkstavar med dipp!
Mumma

Den bästa sommaren

Vad fan gör jag vaken? Känns som att jag alltid är vaken...kankse jag är med tanke på att lillesyrran kommenterade "fan vad röd du är i ögonen" fasst hon stod tre meter bort. Ögoninflamation säger mamman min.
Jobba nätter och kvällar gör att man lätt vänder på dygnet, är vaken när ingen annan är och sover när man borde vara vaken...mycket film hinner man med i alla fall, nu hade ja ont om nyheter och fick ta en gammal goding, den bästa sommaren - en underbar film om man frågar mig! 

Jag längtar efter London, det är min drivkraft min motivation snälla kan det bli oktober snart? 

RSS 2.0