26

Vaknade något förtidigt av att 4 skånskar rusade in i lägenheten imorse, jo men det var bara Elin med familj, det var bara att dra på sig mjukis och gå upp och hälsa, skönt när familjer kommer och hälsar på för då fylls vår lägenhet på, dom hade med sig ett helt kryddskåp, potatisskalare (de skulle vi vetat när vi skalade 20 potatisar med kniv igår) osthyvel och en massa annat bra och ha. känna lustigt att vara uppe hela 4 timmar innan ja ska åka till jobbat, ja brukar ju gå upp med 20 minuters marginal? Men det blir skype och en film med knäck, åh så mysigt.

25 e

Länge sedan jag skrev någonting här, mycket har hänt sen sist, jag bor i London nu, inte bara besöker och söker jobb utan bor. Har en lägenhet tillsammans med Elin och Malin och jobbar på en bar nästan all min fritid. Men inte idag, idag har vi firat jul, lagat svensk mat druckit jägerbomber och nu kollar de andra på film. Underbart med två dagar ledigt men imorgon drar det igång igen, tror jagf insett att bartender inte är min grej utan att jag hellre vill jobba i en klädaffär eller liknande, så de är de ja ska göra på måndag, söka jobb...igen.

Mamma och pappa var här i veckan, lite familjemys, fick mig att längta hem, men vi har det bra här, vi bor centralt, har varsina rum (vilket inte spelar någon roll för vi spenderar aldrig tid ensamma ändå) Malin har fått sitt drömjobb och Elin har inte riktigt fått tummen ur än. Vill ni mig väl håller ni tummarna för mig på måndag. Det är inte som att jag hatar mitt jobb, bara insett att det kankse inte riktigt är min grej. 

Slänger med en liten bild på vårt mysiga julbord   

RSS 2.0