Hejdå Linkan

Om sissådär 16 minuter ska jag sätta mig i bilen som ska ta mig till skavsta och flyget till Malta
Simfötterna är packade och jag är taggad till 100, Man skulle ju kunna säga att det ska bli skönt att åka på semester och vila upp sig, men vila upp sig från vad? Jag jobbar ju inte ens haha!
Men kanske njuta av livet innan allvaret drar igång? Så kan vi säga det
Nu åker jag till malta för att njuta av livet, vi hörs om 11 dagar P U S S


Skåne



Det blev en kort men välbehövlig visit i Lund med Martina
Shopping och en minst sagt spårad utgång,
Vi började kvällen på lilla torg i Malmö med god mat på mello yellow, några drinkar senare befann jag mig ensam på möllan utan varken mobil, pengar eller en aning vart ja bor eller hur ja ska komma dit. Det löser sig och jag kommer tillbaka till huset där ja hittar Martina på trappen iklädd i ENDAST bh. Somnade in till en disney film och vaknade och mådde som vi förtjänade båda två. 
Slutord: Lund är en vacker stad 

Augusti

Det har vart lite dålig uppdatering på min blogg må ja säga..
Inte för att de inte hänt nåt utan för att jag inte orkat, men jag har en ganska skön sommar, och skönare ska den bli. Har precis packat klart för att åka ner till skåne, Lund närmare bestämt med Martina och både ta det lugt och testa Malmös uteliv, sen blir det en snabb vänta hem innan ja åker till Malta med familj och kusiner.
Malta ska bli riktigt skönt, har velat åka till Malta i fem år nu och äntligen blir det av, har höga förväntingar, men har hört de ska vara bra! Nu är det dags att sova om ja ska komma upp till tåget imorgon, godnatt! 


RSS 2.0