Vad händer?

Ingenting händer, idag har vart som en söndag hemma i sverige
Men igår var worldflair på roadhouse, fyfan säger ja bara, vad duktiga dom var, och vad roligt vi hade, en av dom bästa kvällarna på roadhouse men de är väl dom alla iochförsig. Puss

Söndag

Nu har jag vart tillbaka i London i snart en vecka, inte mycket har hänt sedan ja kom tillbaka, ja har delat ut några cv, jag har jobbat en kväll på en pub och igår var vi på bio, Harry Potter. Sen har jag märkt att här i london mäter man inte med "annars skulle pengarna räcka tilll såhär många lunch på stan" utan här räknar man i drinkar, en biobiljett=tre drinkar.. alltså mycket dyrt att gå på bio!  Annars går den mesta tiden till att hitta lägenhet och söka jobb mycket av tiden går även till att pata om vilket jobb vi helst vill ha. Men ikväll är vi lediga från jobsökande och annat, ikväll ska vi på flairtävling på roadhouse, underbart. Imorgon däremot blir det att sätta klockan på 9 och dra igång, nu gäller det!!


Underbara lördag

Jag hade en fantastisk dag igår, det var myshäng och tv spel med Moa under dagen, ett samlat bk gäng på kvällen, lika roligt och spårat som vanligt, helt plötsligt fick platå nytt liv och som avslut på en redan perfekt dag fick jag lite kvalitetstid med syster. Vi hamnade i köket och lagade mat när ja kom hem 03:30 och hade systermiddag med gilmoregirls. Och efter en förhoppningsvis lika bra kväll ikväll är jag redo för London igen imorgon! :D

Inte så lätt som man tror

Det var roligt att bartenderkursen var på engelska man satan vad jobbigt det blir när man måste vända om alla uttryck, material och ingridienser till svenska.. Mallan och jag tänkte fixa mojitos idag, för dom är goda och man kan köpa det mesta i mataffären men sen kom vi till "sugersyrup" okej de är typ som sockerlag?! så nu har ja kokat vatten och hällt i så mycket socker som gick i, det kan bli bra men de kan också vara helt fel.. vi får helt enkelt se hur dom smakar sen :D


Söndag

Jag valde viljan, bokade min biljett till London för 1 minut sedan, åker igen måndag den 22 november. Vet inte vart ja ska bo, vet inte om ja får nåt jobb men det gör ingenting, att bara ha bestämt mig känns som världens befrielse. Allt löser sig när jag väl är där, de är så ja tänker.

Förutom det lilla beslutet har jag firat fars dag idag, eller firat och firat det var middag hos mormor och morfar, supergod mat och supergod fika (kexchoklad), länge sen ja träffade mammas sida av släkten så det var trevligt :) Snart blir det filmkväll här, wiiee

LondonvsNorge

Bloggen dog när jag kom hem till Sverige? kanske var den död innan vad vet ja? Uppenbarligen ingenting eftersom ja funderat över vart ja ska härnäst utan att komma fram till någonting alls, fram tills inatt var jag 100 på att jag skulle åka tillbaka till London om någon vecka, men sedan läser ja om mina vänner i London, och dom verkar ha det ganska tufft. Hälften får jobb hälften inte, hälften vill hem hälften vill stanna...vad vill jag? Om man ska gå på vad jag vill, så vill jag till London, delvis för jag verkligen vill testa att jobba som bartender nu efter kursen och London är det perfekta stället för det, samtidigt som ja måste börja samla ihop ett kapital till resorna som kommer efter sommaren... och för att göra det måste jag till Norge. Vad ska man välja, viljan eller pengar?


Linköping

Oj vad bra jag har sovit inatt, enda fram tills nu, alltså i 14 timmar!
Kursen är avklarad, sista provet är klart och ja är hemma igen. känns både tråkigt och skönt att ha åkt, kändes jobbigt att säga hejdå till alla, finns inga garantier att man träffar några av dem igen.

Speedtestet, testen bakom baren gjorde vi i onsdags, jag tror jag aldrig vart så nervös i hela mitt liv, glömde att andas när ja tänkte på det. Men det gick bra, klarade det med ett starkt b, samma betyg som jag fick i hela kursen och det ska man vara nöjd med med tanke på att james ger ut 3 A på 150 elever. Torsdagen var graduationday, vi började dricka drinkar redan klockan 10 på morgonen och drog första shoten runt 11 (på skolan alltså) på kvällen var det mat på restaurang, alla lärare och elever och sedan vidare ut. Kvällen började lugnt men två av våra lärare drog sedan med oss på en sjuk efterfest med gratis alkohol och man kan alla förställa sig hur den kvällen slutade, vi ramlade iallafall in på hostlet igen klockan 8 på morgonen! En underbart kväll/natt, ett perfekt avslut på kursen. Ledsamt att tänka på att den är slut.

Men att ja nu ska gå i mjukis och sovtröja och äta taco som redan står på bordet slår nästan allt. PUSS

sista veckan

haha vilken fantastisk uppdatering? Jag skyller på internet, det funkar kankse två av 10 minuter så man tröttnar ganska snabbt på att fösöka. Men nu är ja inne på min sista londonvecka, bokade biljett hem på fredag kväll, ska bli så underbart skönt med rent och fint omkring sig, kanske tillochmed ska försöka hålla rent i mitt rum efter att levt såhär i en månad. Hade drinktest idag på 100 drinkar och tyvärr så tappade jag koncentrationen efter att ha skrivit 20 drinkar så hur det gick har jag ingen aning om, hoppas de är ok iaf! nu är de bara speedtestkvar och den avslutningsfest, känns ganska stört att de bra är två dagar med skola kvar, har vi verkligen vart här en månad? Vi måste ju ändå haft ganska kul eftersom månaden gått så jävla fort!

RSS 2.0